Wie zijn we

marieclaire_en_wieke

VANDESTOEP? Dat zijn wij; Marie-Claire Lambalk & Wieke den Hollander. Wij hebben mode academie en bedrijfskunde als achtergrond en creĆ«ren beide graag zelf. 

Waarom VANDESTOEP?

Wij liepen elkaar tegen het lijf in de klas van onze dochters. En we vonden elkaar in onze gemeenschappelijke passie voor interieur. Mooie kleuren, combinates van materialen, het inrichten van ruimtes, hippe trends. We kunnen er enorm van genieten om daarmee bezig te zijn. En vooral het combineren van vroegere stijlen of oude spullen met moderne trends en producten vinden we gaaf.

Van hobby naar bedrijf

Op een dag ergens in de tijd, bedachten we na veel kletsen dat we onze spullen graag een keer te koop aan wilden bieden. En alle beginnersvragen vlogen ons lekker om de oren (hoe dan, waar dan, fysiek of web? etc.). We besloten om gewoon te beginnen, simpel en dichtbij huis en dat werkte! Langzaam bouwden we VANDESTOEP: een leverancier van kleurrijke, originele en handgemaakte woonaccessoires en kinderspullen. 

Ontwerpen

Vaak ontstaan onze ontwerpen tijdens het maken van onze producten. Het is heel inspirerend om te merken hoe je een plan had, maar je dat plan, verleid door een kleur of stof, bijstelt om tot een nog mooier product te komen! En soms ontwerpt de klant mee. Ook hartstikke leuk.

We zien uit naar je komst!